Algemeen over Happietaria

Happietaria draait jaarlijks voor een maand lang in verschillende steden voor het goede doel. Enkele Rotterdamse studentenverenigingen werken samen om dit project mogelijk te maken. Daarnaast is de samenwerking met een grote verscheidenheid aan bedrijven en instanties van groot belang.

Maak kennis met het HMT

Aan de grondslag van Happietaria Rotterdam staat een kernteam die alle verantwoordelijkheden heeft opgesplitst in verschillende functies. Dit is het Happietaria Management Team (HMT). Elk lid van dit team is voorzitter van een commissie die hoort bij zijn of haar functie. Iedere commissie gaat actief aan de slag om de betreffende taken goed uit te voeren.

Meer over Happietaria

Helpen

Donaties

Kunt u niet langskomen, maar wilt u toch graag een bijdrage leveren? Dat kan! U kunt direct een bijdrage leveren door het over te boeken met uw bank.

Meer over doneren

Vrijwilligers

Aan de slag als vrijwilliger in het restaurant? Dat kan! Als je je aanmeldt als vrijwilliger, kun je werken wanneer het jou het beste uitkomt. Je kan helpen in de bediening, in de keuken, achter de bar, of op een andere manier.

Vrijwilliger worden

Sponsoren

Om Happietaria mogelijk te maken hebben we jaarlijks ook sponsors nodig. Wilt u de naam van uw bedrijf aan ons verbinden? Neem dan contact op met onze Sponsor & Acquisitie Commissie.

Contact