HET EINDBEDRAG IS BEKEND!

Vorige week is het recordbedrag wat we hebben opgehaald bekend geworden: in totaal is er 51.024,35 euro opgehaald voor het goede doel! Met dit bedrag, wat vele voorgaande jaren overtrof, worden vluchtelingen in Oeganda geholpen aan een betere toekomst.

Onze mooie pand in het Westelijk Handelsterrein werd een maand geleden geopend door minister Carola Schouten. In de maand die daarop volgde hebben uiteindelijk meer dan 1400 gasten kunnen eten voor het goede doel. Ze konden bijvoorbeeld kiezen uit onze hippe Poké Bowl of het Oegandees vleesgerecht de Muchomo. Meer dan 150 studenten hielpen vrijwillig mee om dit te laten lukken en om dit mooie eindresultaat te bereiken.

De PR-voorzitter Evelien van der Maarl kon het haast niet geloven toen ze het eindbedrag hoorde. Ze vertelt: “Ik ben zo ongelofelijk trots op iedereen dat we dit behaald hebben. Dit geld gaat zo ontzettend veel levens veranderen.” Het beoogde doel was om vorig jaar te overtreffen: toen haalde Happietaria een bedrag van 30.000 op voor International Justice Mission. Het eindbedrag van meer dan 50.000 dit jaar overtrof dus alle verwachtingen.

Donaties voor dit project kunnen nog steeds gemaakt worden via onderstaande knop.

Met deze eindvideo werd de opbrengst bekendgemaakt: