Maak kennis met: Anne-Marèl

Naam: Anne-Marèl Bos
Leeftijd: 20 jaar
Studie: International Business Administration
Taak: Voorzitter, ik houd in de gaten dat alles wat moet gebeuren daadwerkelijk gebeurt.

Zie je het zitten om een restaurant te runnen?
Ik heb al een paar jaar ervaring in de horeca. Normaal loop ik rond in de bediening. Hier en daar kreeg ik dan wat mee van de zaken achter de schermen. Het is ontzettend leuk om dit nu samen met een eigen team te doen en toe te passen. Mijn studie sluit ook perfect aan, dus in Happie komt al mijn kennis en ervaring samen.

Wat is je favoriete plek in Rotterdam?
Ik heb een jaartje bij ‘Lof der Zoetheid’ gewerkt. Een heerlijk tentje met de beste taart en hele lekkere koffie. Daar kom ik nog steeds vaak. Het is altijd supergezellig om even langs te gaan!

Wat is jouw guilty pleasure?
Taartjes en eten in het algemeen. Altijd als ik op reis ga, een citytrip maak, dan kijk ik of er leuke restaurantjes zijn. Het liefst ‘instagramwaardig’, zodat ik mooie foto’s kan maken. Maar het belangrijkste is natuurlijk, dat eten ook erg lekker moet zijn.

Waar mag jij wakker voor worden gemaakt?
Taart haha, nee reizen! Ik houd veel van reizen. De verschillende culturen trekken mij en dingen ontdekken die je nog nooit hebt gezien. De mooiste reis die ik gemaakt hebt was twee jaar geleden naar Bali. Dat was zo gaaf! De combinatie van prachtige natuur; bergen, strand, rijstvelden en de jungle, en zulke lieve mensen die je overal mee willen helpen. Daarnaast heb ik echt genoten van het lekkere eten. Een reis om nooit te vergeten!