Maak kennis met: Evelien

Naam: Evelien van der Maarl
Leeftijd: 22 jaar
Studie: International Business and Management Studies
Taak: PR en Bewustwording

Waarom doe je mee met Happietaria?
Ik heb al twee jaar ervaring in bediening en ik vind horeca een leuke plek. Het inzetten voor een goed doel vind ik daarnaast heel bijzonder.

Wat is je favoriete plekje in Rotterdam? 
De Veerhaven, daar hebben we ook de promotiefoto’s gemaakt. Daar woon ik, maar dat is niet de enige reden waarom ik er graag kom. Ik loop vaak door mijn straat en besef dan dat het zo mooi is. Daarnaast kan je lekker tot rust komen op de Kop van Zuid. Er is altijd veel gaande en er zijn fijne terrasjes. Ik vind het heerlijk om daar rond te lopen. ik ben niet heel lang, en dat in combinatie met die reuze gebouwen voel ik mij wel heel klein!

Wat vind je het leukste om te doen?
Hardlopen langs de Maas vind ik erg leuk. Daarnaast sport ik bij Health City, daar heb je overzicht over de Willemsbrug en Erasmusbrug. Sporten met uitzicht over de skyline: dan voel ik me echt een local. Dan denk ik: Yes, hier woon ik, dit is mijn stad.

Je mag me wakker maken voor:
Liever voor niks, maar als het echt moet vind ik het echt leuk om gezellig en drankje te doen met vrienden. 

Wat is je favoriete eten?
Nieuwe recepten uitproberen is echt heel leuk. Mijn signature dish is sowieso iets Italiaans, al liggen daar niet mijn roots. Al maak ik ook heel graag een courgette soep, dat is ondertussen mijn specialiteit. En wel met stokbrood, want iets Frans heb ik wel in mijn bloed!

Waar kijk je het meest naar uit tijdens de draaiperiode?
Ik kijk het meest uit naar het moment waarop ik door een vol restaurant rondloop en zie dat alle gasten genieten van hun avondje uit en alles achter de schermen op rolletje loopt. Ik kan niet wachten todat het zo ver is!