Reserveren

Happietaria Rotterdam opent op 1 mei en blijft open tot 29 mei. Om verzekerd te zijn van een plekje in het restaurant raden we aan om via onderstaande kalender een plek te reserveren. Happietaria Rotterdam is open van maandag t/m vrijdag. De avond is verdeeld in twee eetrondes: van 17:30 tot 20:00 en van 20:00 tot 22:30. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn willen we u vragen om op tijd aanwezig te zijn.

Het is ook mogelijk om vanaf 16:00 uur gezellig aan de bar of op het terras te komen borrelen zonder reservering. Als u van plan bent om voor of na uw reservering te komen borrelen horen we dat graag van tevoren.

U ontvangt een bevestiging van uw reservering in uw mailbox. Mocht u deze bevestiging niet binnen 24 uur ontvangen, stuurt u ons dan een mailtje om uw reservering te laten bevestigen. Heeft u vragen over of problemen met reserveren, of wilt u reserveren voor een groep van meer dan zes personen? Neem dan contact met ons op via info@happietariarotterdam.nl of 06-27543064 (bij voorkeur na 15:00 uur).

We willen u vriendelijk verzoeken om op de aangegeven tijd aanwezig te zijn omdat Happietaria Rotterdam twee eetrondes hanteert. Ons adres is Van Vollenhovenstraat 15 te Rotterdam. Vanaf 18:00 uur kunt u gratis parkeren in de wijk zuidwestelijk van het restaurant. Als u eerder bent raden we aan om gebruik te maken van parkeergarage Erasmusbrug. Vanaf daar is het vijf minuten lopen naar het restaurant. Happietaria is een kleine tien minuten lopen vanaf metrostation Eendrachtsplein en tram 7 stopt bij halte Westplein recht voor de deur.