Reserveren

Happietaria Rotterdam opent op 1 mei en blijft open tot 29 mei. Om verzekerd te zijn van een plekje in het restaurant raden we aan om via onderstaande kalender een plek te reserveren. Happietaria Rotterdam is open van maandag t/m vrijdag. De avond is verdeeld in twee eetrondes: van 17:00 tot 19:30 en van 19:30 tot 22:00. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn willen we u vragen om op tijd aanwezig te zijn.

U ontvangt een bevestiging van uw reservering in uw mailbox. Mocht u deze bevestiging niet binnen 24 uur ontvangen, stuurt u ons dan een mailtje om uw reservering te laten bevestigen. Heeft u vragen over of problemen met reserveren, of wilt u reserveren voor een groep van meer dan zes personen? Neem dan contact met ons op via info@happietariarotterdam.nl of bel 06-83421887 (Dit jaar zijn wij open vanaf 1 mei tot 29 mei).

Vorig jaar heeft ons restaurant op onderstaande locatie plaatsgevonden. Dit jaar zijn wij druk bezig een restaurant pand te regelen. Suggesties zijn altijd welkom! pand@happietariarotterdam.nl